Jet set

Dženan Lončarević u Sarajevu: Jedva čekam 13. maj

Više od dvije decenije postoji tajna veza između Sarajeva i Dženana Lončarevića.

FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
FOTO: USTUPLJENA FOTOGRAFIJA

Potvrda toga je činjenica da su njegovi nastupi u klubovima u glavnom gradu BiH sedmicama unaprijed rasprodani, kao i puna Skenderija na velikom koncertu u maju 2012. godine.

Novo druženje u prijestonici Bosne i Hercegovine zakazano je za 13. maj, a zbog ovog odličnog muzičkogdogađaja doći će ljubitelji pjesama Dženana Lončarevića iz cijele zemlje.

Karte za veliki koncert u Skenderiji mogu se kupiti putem platforme kupikartu.ba, kao i na platou Skenderije i na biletarnici BKC-a.

Karte za parter koštaju 15 KM, za tribine 20 KM i VIP backstage 50 KM. S nestrpljenjem čekam 13. maj. Neka se ponovi 2012. godina i ja ću biti sretan. Radujem se koncertu u Skenderiji koji će za mene biti posebno emotivan. Od 2012. godine desilo se dosta novih pjesama i muzike. U Sarajevu sam išao u muzičku školu, tu imam dosta rodbine i prijatelja. Tu je moj menadžer Ervin Salihbegović – kaže Dženan Lončarević kojeg su Sarajlije jučer i danas zaustavljale na svakom koraku i tražile da se slikaju za uspomenu ili da dobiju autogram.

Dženan Lončarević jedan je od najvoljenijih i najcjenjenijih muških vokala u našoj regiji. Svoju karijerugradi bez ijedne mrlje i skandala. Volim da govorim svojim pjesmama i muzikom. To moja publika najbolje zna i zato će oni na poseban način biti uključeni u sarajevski koncert. Zajedno ćemo napraviti noć za pamćenje – kaže na kraju zagonetni Lončarević.

Prihvati notifikacije