Magazin

Dnevni horoskop za 27. mart

FOTO: UNSPLASH
FOTO: UNSPLASH

Ovan

Niste sigurni da li je pravi trenutak da pokrenete planove koje ste danima razrađivali u glavi. Ako nemate baš sve informacije koje su vam potrebne, sačekajte. Malo napetosti u emotivnim odnosima – trenutno se ne razumijete najbolje. Ne potencirajte na tenziji.

Bik

Osjećate pritisak vezan za poslovne situacije koje su vam bitne. Ipak, odajete utisak osobe koja zna šta hoće. Ne dozvolite da drugi otkriju šta se dešava u vama. Znate da učinite da se partner osjeća loše, jer znate njegove slabe tačke.

Blizanci

Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju sa saradnicima, ali vam se čini da vaše riječi baš i ne dopiru do njih. Imate osjećaj da vam se neke stvari rade “iza leđa” i da nemate prave informacije. U emotivnom segmentu – ljubomora i pritisak od strane partnera.

Rak

Sa malo truda možete zaobići probleme u poslovnom segmentu, jer ćete znati da se prilagodite ljudima sa kojima radite. Mogući nesporazumi sa kolegom, ali kratkog daha. U emotivnom segmentu – otvorite se prema osobi koja vas interesuje.

Lav

Sami sebi namećete presiju, ali nekako uspjevate da sa ovim izađete na kraj i ostvarite solidne rezultate. U emotivnom segmentu – želite razriješenje nekih situacija sa partnerom, ali ne da vi budete osoba koja inicira, pa ćete čekati drugu stranu da se pokrene.

Djevica

Iako neka pitanja teško pokrećete, generalno ste zadovoljni rezultatima ovog dana. Čini vam se da su neki ljudi spremni da vam izađu u susret. U emotivnom segmentu – razumijevanje i sklad sa osobom koja vam je draga. Naglašena nježnost.

Vaga

Neke obaveze ne uspjevate da privedete kraju na vrijeme, a ne želite da se obratite kolegama za pomoć. Moraćete da date sve od sebe da biste ovo uspješno priveli kraju. Odnos sa voljenom osobom je promijenljiv i utiče na vaše raspoloženje.

Škorpija

Rješeni ste da neke obaveze konačno privedete kraju. Dan pred vama je prilično dobar, a itekako je moguće da ćete dobiti i poziv vezan za dogovor sa poslovnim partnerom. Razmišljate o nekome ko je bio dio vašeg života i ne znate da li da povučete neki potez…

Strijelac

Dosta posla vas očekuje, a vama koncentracija trenutno baš i nije najsjajnija. Potrudite se da se fokusirate na ono što radite, pogotovo ako imate malo vremena da ispoštujete obaveze. U emotivnom segmentu – partner je težak za komunikaciju.

Jarac

Dosta toga je na vašoj strani, oni sa kojima dolazite u kontakt biće spremni da vam izađu u susret. Takođe, očekujte pomoć i podršku sa njihove strane. Svojim hladnim stavom odbijate osobe koje bi želile da vam se više približe.

Vodolija

Vi biste da mnogo poslova završite odjednom, ali je malo vjerovatno da to možete uspjeti. Prije je izvjesno da ćete napraviti zbrku ili se “pogubiti” u dešavanjima. Moguć je susret sa osobom koja vam je ranije bila simpatična, ali koja će vas udaviti svojim pričama.

Ribe

Oprez u bilo kojoj vrsti dogovora sada jeste potreban, jer nije sigurno da se na pravi način razumijete sa onima preko puta vas. Vrlo emotivno intenzivan dan – imaćete osjećaj da ste preplavljeni ljubavlju i nježnošću prema osobi koju volite.

Prihvati notifikacije