Region

Djeca pala sa quada, jednoj djevojčici koja je vozila bez kacige se bore za život

Petero djece, koja su u petak stradala u saobraćaju na bjelovarskom području u Hrvatskoj, još je u bolnicama. Petnestogodišnja djevojčica koja je pala s električnog romobila, a vozila bez kacige, operirana je u KBC-u Zagreb, stabilno je, na uređaju je za disanje i liječnici su optimistični.

Prevrnuti quad
FOTO: ILUSTRACIJA

Troje teško stradale djece u dobi od 13 i 14 godina, koja su u Bulincu, nedaleko od Bjelovara, sletjela s quadom, na intenzivnoj je njezi u bjelovarskoj Općoj bolnici. Dvoje je sada izvan životne opasnosti, a djevojčica s teškim povredama glave je, nažalost, kritično.

Jedna djevojčica se bori za život

“Jedna djevojčica nažalost je primljena s kritičnim povredama, bori se za život, radi se o kraniocerebralnim povredama.

Uglavnom glava, sve troje imaju dominirajuće povrede glave uz još neke povrede koje za sada nisu bitne, natučenja ruku ili ogrebotine, međutim, dominiraju povrede glave”, rekao je Damir Koprek, dežurni hirurg u Općoj bolnici Dr. Anđelko Višić u Bjelovaru, za HRT.

Svjedok: Ležala je tu u nesvijesti

“Curica je tu ležala bez svijesti, još se vide tragovi krvi, a motor je bio na ulazu. Odmah smo dovezli suncobran i polijevali ih vodom. Odmah sam zvao Hitnu pomoć”, kroz suze je jučer rekao komšija Franjo koji je svjedočio nesreći.