Jet set

DiCaprijeva bivša djevojka šest mjeseci nakon prekida: Počinjem se osjećati kao žena

Bivša djevojka Leonarda DiCaprija kazala je da se "počinje osjećati kao žena" nakon što je navršila 25 godina.

FOTO: THE CUT
FOTO: THE CUT

Manekenka Camila Morrone u junu prošle godine proslavila je 25. rođendan i kaže da nikada nije toliko naučila kao u posljednjoj godini. Morrone ne samo da je dobila glavnu ulogu u Amazonovoj nadolazećoj mini-seriji Daisy Jones and the Six već je u tom periodu i prekinula vezu sa slavnim glumcem.

FOTO: LEONARDO I CAMILA RASTALI SU SE NAKON PET GODINA/BACKGIRD
FOTO: LEONARDO I CAMILA RASTALI SU SE NAKON PET GODINA/BACKGIRD

Par je počeo hodati kada je ona imala 20, a DiCaprio 43 godine. Premda je njihova razlika u godinama potaknula mnoge rasprave na internetskim forumima, ostali su zajedno pet godina. Međutim, samo mjesec dana nakon što je Morrone napunila 25 godina, stvari su završile, prenosi index.hr.

Govoreći za The Cut u novom intervjuu, otkrila je da ju je ova godina naučila nekoliko važnih lekcija. Premda nije spominjala prekid s DiCaprijem, rekla je: “Nikada nisam toliko naučila kao s 25 godina. Tek se počinjem osjećati kao žena. Ali također se osjećam malom na mnogo načina.”

“Bilo kojim likom koji glumim pokušavam donijeti ono što znam iz svog života”

U novoj Amazonovoj seriji, koja se temelji na popularnoj istoimenoj knjizi Taylora Jenkinsa Reida, Morrone glumi lik Camile Dunne, partnericu Billyja, pjevača naslovnog benda.

“Bilo kojim likom koji glumim pokušavam donijeti ono što znam iz svog života. To je glavna stvar koju sam naučila na satu glume, kako iskoristiti trenutke u svom životu koji su bili utjecajni. Stoga ne mislim da je za Camilu drugačije, samo sam iskoristila ono što sam znala. Vidim je kao nevjerojatno neovisnu, unatoč tome što je Billy rock zvijezda”, kazala je.

Serija Daisy Jones and the Six prikazuje uspon i pad izmišljenog rock benda 1970-ih, predvođenog karizmatičnom Daisy Jones (Riley Keough). Prava na knjigu ugrabili su Reese Witherspoon i njezina producentska tvrtka Hello Sunshine, a saradnju je Amazon Prime najavio prije nego što je roman uopće stigao na police.

Prihvati notifikacije