Život

"Situacija se iz dana u dan popravlja..." Dejan Stanković otkrio vijesti oko zdravlja njegovog sina

Nedavno je čitava fudbalska javnost bila potresena zbog vijesti da je sin Dejana Stankovića, njegov Stefan, završio u bolnici, zbog čega je i trener Ferencvaroša morao hitno da otkaže sve obaveze i otputuje u Italiju kako bi bio sa njim.

Dejan Stanković
FOTO: EPA-EFE/MATTEO BAZZI

Dejan Stanković je putem društvenih mreža tada objavio da neće biti uz klub, jer njegov sin ima važnu “utakmicu”, te da mora biti s njim.

Ipak, nakon nekoliko dana, Stanković se vratio u Mađarsku gdje predvodi Ferencvaroš i pred meč 29. kola protiv Kišvarde je imao poruku za navijače, a dotakao se i sina Stefana.

– Prije svega, želio bih da se zahvalim navijačima, osoblju, mom timu što su posljednjih dana bili uz mene i moju porodicu, situacija se iz dana u dan popravlja – započeo je legendarni fudbaler. ADVERTISING

Ekipa Dejana Stankovića ima izuzetno važan meč protiv Kišvarde, jer već sada u 29. kolu može da obezbijedi i titulu prvaka Mađarske, piše Telegraf.

–  U susretu prije meča rekao sam igračima da moramo da budemo šampioni! To ne znači samo da podignemo trofej, već moramo da igramo kao šampioni, moramo da radimo kao šampioni na terenu, moramo da igramo duhom koji ovaj klub predstavlja. Ostalo nam je sedam utakmica, pet u ligi i dvije u kupu. Čeka nas mnogo susreta za kratko vrijeme, svaki igrač mora da bude spreman za ovaj izazov, jer ako igraš u ovako velikom klubu moraš sve da pobijediš – kazao je Stanković.