Jet set

Andrijana Petrušovska otkrila da li je očekivala pobjedu, pomenula i Šejlu Zonić: „Hoću da saberem emocije“

Nakon što je drugi put okušala pjevačku sreću u „Zvezdama Granda“ Andrijana Petrušovska zauzela je visoko treće mjesto u finalu.

Andrijana Petrušovska
FOTO: ZVEZDE GRANDA

Iako joj je pobjeda izmakla za dlaku, talentovana Makedonka tvrdi da joj nije žao što je trijumf odnjela Šejla Zonić.

– Ovo je vrlo veliki uspjeh. Osjećam se kao pobjednik, čestitam Šejli što je pobjedila, ona mi je jedna od najboljih drugarica ovdje u takmičenju i ovo mi je isto kao da se meni to desilo– rekla je Andrijana za Grand nakon finala.

FOTO: ZVEZDE GRANDA
FOTO: ZVEZDE GRANDA

Kao kandidatkinja koja se po drugi put takmičila u „Zvezdama Granda“, Petrušovska tvrdi da je tek sada pokazala svoj pun potencijal.

– Ovog puta sam pokazala ono što sam istinska ja. Sazrela sam, prošlo je neko vrijeme i izdominirala je prava ja– kazala je Makedonka koja deo zasluga pripisuje i njenom mentoru Miliju:

– Jeste, naravno da je Mili zaslužan. Zrelija sam, pa sam drugačije prihvatala savjete za razliku od prošlog puta kada sam bila hiperaktivna. Ovo je za mene nešto novo, kao da nikada nisam bila i zahvaljujem se svima koji su glasali za mene.

Pitali su je i da li se razočarala nakon prvog finala u kome je osvojila deseto mjesto.

 Svako od nas se nada dobrom plasmanu i pobjedi, ali tada mi je bilo okej. Kada vratim film, radovala sam se i tom uspjehu koji sam ostvarla kada sam se prvi put prijavila i sa 21 godinu stigla do finala, a ovo je sada druga era– objašnjava Petrušovska.

Pročitajte još

Svijesna da borba za njeno mjesto na estradi tek počinje, Andrijana otkriva i kakvi su joj planovi za dalje.

 Hoću da saberem emocije, da popričam sa mojim roditeljima, da odem nekoliko dana na odmor da ne razmišljam ni o čemu jer je devet mjeseci bilo neprestano rada i euforije oko takmičenja. Kada se vratim počeću da razmišljam o projektima koje mogu da radim sa Grandom– kaže pjevačica koja bi voljela da nastavi saradnju sa Milijem.

– Pričali smo nešto, ali ne znamo još, čekali smo da prođe finale da porazgovaramo šta i kako dalje. Svakako ću sarađivati sa Grandom i MilijemDošla sam da budem dio Grand produkcije i lijepo je kada imaš potporu, ne mogu sama. Uspijeh je da stigneš do finala, ali eto Zorana Mićanović je bila u četvrtfinalu i Mili je sa njom uradio posao i na njenom primjeru vidimo da je sve moguće– objasnila je Anrdijana .