Jet set

Anđelka Prpić je zatrudnila sa vjenčanim kumom, a sada se oglasio i njen otac: 'Ja je nisam ni udavao'

Otac popularne glumice progovorio je dolasku unučice i o vezi Anđelke Prpić s vjenčanim kumom njezinog bivšeg supruga

FOTO: ANDJELKA PRPIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT
FOTO: ANDJELKA PRPIC/INSTAGRAM/SCREENSHOT

Anđelka Prpić trenutno je najpopularnija glumica u Srbiji zbog ljubavne romanse koju ima s vjenčanim kumom bivšeg muža, a s kojim čeka i dijete. Upravo zbog nje, ekipa jedne srpske emisije uputila se u Požarevac, mjesto u kojem živi njezin otac i gdje je glumica odrasla.

‘Ja je podržavam u svemu’

Lijepa glumica već danima je tema tabloida zbog ljubavi s prijateljem svog bivšeg supruga. Njeni otac i majka se do sada nisu oglašavali povodom cijele situacije, ali je nesumnjivo da joj definitivno pružaju podršku.

“Evo sad stiže i drugo dijete, kao što znate”, s osmijehomje izjavio njezin otac, koji je pričao i o tome kako se Anđelka nije promijenila, te da u svemu ima njegovu podršku, piše Informer.

“Ja je podržavam u svemu, to je moje dijete”, kaže Anđelkin otac te dodaje: “Ja je nisam ni udavao. Da vam kažem, nije baš lako. Više moju suprugu pitaju nego mene.”

Podsjetimo, nedavno je glumica Tihana Lazović Trifunović na društvene mreže objavila fotografiju sa suprugom i kolegom Branislavom Trifunovićem, kao i kolegicom Anđelkom Prpić i njenim novim izabranikom, dok su im društvo pravili voditelji Marija Kilibarda i Slavko Beleslin.

Prihvati notifikacije