Akcija u Trebinju: Šestero uhapšeno zbog droge

Šest osoba iz Trebinja uhapšeno je u operativnoj akciji "Rent-a-car", usmjerenoj na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga, saopšteno je danas iz trebinjske Policijske uprave.

FOTO: GOTREBINJE.COM
FOTO: GOTREBINJE.COM

Uhapšene su osobe inicijala N.M, Đ.M, L.P, M.N, V.N. i N.Ć. u akciji koja je juče završena, navodi se u saopštenju.

Pripadnici trebinjske Policijske uprave prethodno su izvršili pretrese tih osoba i putničkog automobila jednog privrednog subjekta iz Trebinja.

“N.M, Đ.M, L.P, M.N, i V.N. su lišeni slobode nakon pretresa, dok je osoba inicijala N.Ć. pronađena i uhapšena u večernjim satima istog dana”, ističe se u saopštenju.

Iz policije su naveli da su prilikom pretresa osobe inicijala M.N. pronađene tri precizne digitalne vage, papiri sa zabilješkama o imenima i novčanim iznosima i plastična kutija, ukupne težine 500 grama u kojoj se nalazi nepoznata bijela praškasta materija.

“Takođe je u toku akcije, 10. marta pronađena i crna transportna vreća, težine 22 kilograma u kojoj se nalazila droga marihuana – skank”, ističe se u saopštenju.

Operativna akcija je realizovana pod nadzorom Okružnog javnog tužilaštva u Trebinju i usmjerena je na sprečavanje zloupotrebe opojnih droga na području Trebinja.

Iz Policijske uprave Trebinje su naglasili da nastavljaju rad na dokumentovanju krivičnih djela iz oblasti zloupotrebe opojnih droga.

Prihvati notifikacije