Magazin

Slađana Mandić predstavila novu pjesmu "Sati": Spoj kvaliteta, emocije i ljubavi

U prelijepom ambijentu sarajevskog restorana "Mr. Charlie Chaplin", pjevačica Slađa Mandić je predstavila novu pjesmu "Sati".

FOTO:  FACEBOOK
FOTO: FACEBOOK

U druženju s medijima poznata bh. pjevačica Slađana Mandić se zahvalila svim prisutnim, jer, kako kaže, bez medija i publike, javni posao i nije moguće raditi. Ponosna je na postignuća koje je pjesma ostvarila. Kaže da je sada došlo vrijeme da publika s nestrpljenjem očekuje njenu novu pjesmu. Sretna je što cijeli projekat ide ka vrhu, a obećava da kvaliteta nikada neće manjkati. Zbog toga je pjesma za samo tri dana skupila gotovo 300.000 pregleda na You Tubeu.

FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE
FOTO: USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

Mnogo truda i rada je bilo potrebno da bi kvalitetna pjesma došla do slušalaca. Ideja i spota i pjesme datira još od prije četiri godine. Ponosna je što je pjesma vratila retro stil. Slađa otkriva da je mnogo ljudi učestvovalo u kreiranju i pjesme i spota. U svom obraćanju pjevačica se osvrnula i na situaciju u bh. muzici. -Tu sam da budem podrška svim mladim kolegama, te vas molim da svi skupa budemo podrška muzici u Bosni i Hercegovini- zaključila je Slađana Mandić.

U nastavku poslušajte novu pjesmu “Sati”, koja će vas sa sigurnošću vratiti u neka stara vremena, te probuditi najiskrenije emocije svim njenim slušaocima.

Prihvati notifikacije