Magazin

Tea Tairović: Skroz sam pogriješila s muškarcima, nikada se neću udati!

Iako mnogi misle da je Tea Tairović napravila veliki uspjeh preko noći i prvom pjesmom "ubola" hit, istina je potpuno drugačija. Usponi i padovi, odustajanja i vraćanja samo su deo onoga što je pjevačica prolazila van očiju javnosti.

FOTO: TEA TAIROVIĆ/INSTAGRAM
FOTO: TEA TAIROVIĆ/INSTAGRAM

– Tokom proteklih godina nagledala sam se tuđih uspona i padova, dok sam ja stagnirala. Patila sam u tom periodu, dolazila sam u iskušenje da odustanem od svega. Mislila sam, kako je moguće da stojiš u mjestu i dalje i gledaš kako drugi prolaze pored tebe. Međutim, na kraju kao nagrada za sav rad dođe veliki uspjeh. Iako sam često sumnjala u sebe, uvek me je na estradi održavala ljubav prema muzici i uverenje da sam za ovaj posao stvorena – priznala je nekadašnja učesnica “Zvezda Granda”.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

Pregledi na Youtube platformi nisu mjerilo uspjeha, ali pjesme koje traju i krcati nastupi svakako da jesu, čime se Tea danas može pohvaliti.

– Nastupam svakog dana, izgubila sam orijentaciju koji dan u nedelji, a koji je datum. Iskreno, izdržavam taj tempo mnogo bolje nego što sam mislila, jer brinem o zdravlju i trudim se da se zdravo hranim. Srećom, i kada se ugojim, ja otprilike isto izgledam, ali moram priznati da to teškom mukom održavam – istakla je Tea.

Uprkos bračnim ponudama i tituli najatraktivnije pjevačice, za razliku od poslovnog, na ljubavnom planu ne cvjetaju ruže.

FOTO: INSTAGRAM
FOTO: INSTAGRAM

– Momci nemaju prilike da mi priđu, jer se nigde ne krećem. Ne izlazim po klubovima, čak ni na plaže nisam išla. Nekada mi fali ljubav, ali ja sam u emotivnom životu sve radila kako ne treba. Kao jako mlada sam imala ozbiljne veze, a sada kada je vrijeme da razmišljam o tome, ja nemam nikoga. Iskreno, nemam pretjerano ni volju za to. Skroz sam pogrešila kada je ljubav u pitanju, sve sam kontra uradila. Mislim da se nikada neću udati – zaključila je ona prenosi “Blic.

Prihvati notifikacije